Rólam

független pénzügyi szakember

Kelemen Márk vagyok, független pénzügyi szakember. Tudom, hogy ez a kifejezés, sajnos mára meglehetősen elkoptatott lett, hiszen rengeteg önjelölt pénzügyi guru akad, aki számok, és tények nélkül “segít” másokon.

Független szakemberként, nem a pénzügyi intézeteket, hanem teljes mértékben önt képviselem, legyen szó akár hitelről, akár nyugdíj kérdésről, vagy gyermektámogatásról.

Mi az, amiben tudok segíteni?

Pénzügyi konzultációim során kiemelt figyelmet fordítok a következőkre:

Hitelkiváltás

Testközelből láttam, hogy hány álmatlan éjszakát tud okozni egy-egy hitel (nem) törlesztése, épp ezért a hitelkiváltás az egyik fő területem. Ezen belül különös figyelmet fordítok a régebbi-, vagy akár 1-2 éves hitelek kiváltására, amit törlesztőrészlet és futamidő csökkentéssel lehet elérni úgy, hogy akár több millió forint plusz maradjon a pénztárcájában.

Nyugdíj megtakarítás

Sajnos a nyugdíjrendszer miatt nem számíthatunk arra, hogy az állam gondoskodik rólunk - épp ezért egyre nagyobb hangsúlyt kap az öngondoskodás. Amennyiben szeretne nyugdíjcélú megtakarítást indítani - hogy nyugodt, kiegyensúlyozott nyugdíjas évek várjanak önre, úgy ebben is tudok segíteni.

Gyermek megtakarítás

Nincs fontosabb számunkra - mint a gyermekünk. Azonban, mielőtt kirepül a családi fészekből, rengeteg mindenről gondoskodni kell - nem is beszélve arról, hogy gondoskodni kell róla az egyetemi évek alatt is. A stabil életkezdés alapfeltétele, hogy megfelelő anyagi biztonsággal indítsuk őt útjára. Ennek megtervezésében is fordulhat hozzám.

Állami támogatások

Talán kevesen tudják, de az öngondoskodáshoz az állam is hozzájárul különféle támogatások, adójóváírások formájában, amit valószínűleg Ön is igénybe vehet. Ennek lehetőségéről a konzultációim során tudok részletes tájékoztatást adni.

Miért éppen én?

5 éve kezdtem elsajátítani a pénzügyi alapokat, azóta számos sikeres képzésen és vizsgán vagyok túl.

A megszerzett tudásnak köszönhetően, aktívan lassan 2 éve tevékenykedem a pénzügyi szakmában, melynek keretein belül rengeteg ügyfelemnek segítettem. Egyetlen megfelelő döntés ugyanis garantálhatja a hosszú távú, anyagi biztonságot. 

A családomon belül volt és van is, aki pénzügyi/bank szektorban dolgozik, de teljesen saját döntésem volt, hogy én is erre az útra lépjek. Ennek része az is, hogy folyamatosan képezzem, fejlesszem magam (napi szinten), és mindenki számára, professzionális, magas színvonalú, minőségi és komplex együttműködést tudjak biztosítani.

A számok emberének tartom magam, ezért az elsődleges szempont, hogy állításaimat és szakmai tudásomat, megfelelő tényekkel, érvekkel és számokkal támasszam alá. Tapasztalataim szerint egy embernek az ideje a legfontosabb és a legértékesebb, ezért igyekszem lényegretörően, következetesen felépíteni a tanácsadásaimat.

Egy-egy ilyen konzultáció – vagy nevezzük inkább beszélgetésnek – teljesen kötelezettségmentes és díjmentes. A beszélgetés végén pedig ki tudjuk választani közösen a legoptimálisabb megoldást, amely pénzügyi biztonságot nyújt Önnek.

Nem probléma, ha nem ért a pénzhez, és nem rendelkezik semmilyen alapismerettel.

Ugyanis egészen az alapoktól indulok, és végül, figyelve a legapróbb részletekre is, teljeskörű tudást, komplett pénzügyi szemléletet nyújtok.

Egyébként ahogy a munkában, úgy a magánéletben is precíznek tartom magam, így a pontosság és igényesség nálam alapvető emberi tulajdonságok. Épp ezért választottam profi informatikai és támogatói hátteret is. Ugyanis hiszem, hogy ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsam, nekem is a legjobb szolgáltatókat kell igénybe vennem.

Mivel úgy látom, hogy a lakosság kevés pontos tájékoztatást kap az ügymenetről, az apróbetűs részekről, így az elsődleges célom, hogy ellássam ügyfelemet a szükséges információkkal. Ezek birtokában ugyanis meg tudja majd hozni azt a helyes döntést, ami számára a legmegfelelőbb. Természetesen, amennyiben igényt tart rá, ebben is segítek.

Olyan komplex szolgáltatást nyújtok, ahol

a lehető legtöbb pénzügyi problémájára megoldást talál - egy helyen.

Ezzel pedig nem csak időt, hanem rengeteg pénzt és energiát spórol meg.

A mai modern, rohanó világban – pláne a jelenlegi helyzetben – persze nem biztos, hogy van ideje utazni – épp ezért a konzultáció teljes formában elérhető online is. Így otthon, a kényelmes kanapéról tudjuk barátságosan átbeszélni a pénzügyeit. Ráadásul földrajzi korlátok sincsenek, így bárhonnan hívhat – legyen akár az ország, vagy a világ másik részén.

Vegye fel velem a kapcsolatot, és beszélgessünk – kötöttségek nélkül.

Scroll to Top