Blog

  • Összes
  • Egészségpénztár
  • Megtakarítás
  • Támogatás
mire jó az egészségpénztár
Egészségpénztár

Mire jó az egészségpénztár? Fókuszban a Generali és a Prémium termékei

Sokszor és sokat hallottunk már az egészségpénztárakról – mégis sokan azt gondolják, hogy ez olyan luxus kiadásnak számít, amit nem engedhetnek meg maguknak. Pedig most, a járvány időszakában kiváltképp előnyös, ha valaki egészségpénztári tagsággal rendelkezik.

Olvassa tovább
Megtakarítás

7 ok amiért fontos a hosszú távú megtakarítás egy kkv számára

Sajnos nap mint nap érkeznek olyan hírek, hogy komplett szektorok mennek tönkre a koronavírus-járvány okozta bezárások miatt. Egy ilyen válságra persze szinte képtelenség felkészülni, azonban jelentősen megkönnyíthető a kkv-k helyzete akkor, ha van “mihez nyúlni”.

Olvassa tovább
lakásfelújítási támogatásról
Támogatás

Minden egy helyen, amit a lakásfelújítási támogatásról tudni érdemes

A lakásfelújítási támogatás igencsak gyakori beszédtéma most, az év elején. Nem is csoda, hiszen a családsegítő támogatások közül, a CSOK-hoz hasonlóan, várhatóan rendkívül sokan igénylik majd.

Olvassa tovább
családtámogatások 2021-ben
Támogatás

Milyen családtámogatásokat vehet igénybe 2021-ben?

2021-ben többféle családtámogatás közül választhatnak a párok. Lassan most már annyiféle különböző típus található a piacon, hogy nagyon könnyű elveszni. Épp ezért cikkünkben összeszedtük azokat a támogatási típusokat, amelyeket a családok idén igényelhetnek.

Olvassa tovább
3 millió ft-os felújítási támogatás
Támogatás

Ezekre kell ügyelni a 3 millió ft-os felújítási támogatás igénylésekor

2020 októberében jelentették be, hogy jövő év, vagyis 2021. január 1-jétől igényelhető a lakásfelújítási támogatás. Ennek keretében maximálisan a felújítás felét, azaz 3 millió forintot kérhetünk vissza az államtól. De mire használható pontosan az összeg? Milyen feltételekkel igényelhető, és mire érdemes odafigyelni?

Olvassa tovább
Scroll to Top