Biztosítások

A jelenlegi helyzetre való tekintettel egyre többen keresnek meg azzal kapcsolatban, hogy egészség-, vagy életbiztosítást szeretnének kötni. Ez persze egyrészről örömteli, hiszen úgy látom, hogy az emberek egyre inkább tudatosak a pénzügyeiket, egészségüket tekintve.

Itt fontos megjegyezni, hogy nem csupán magánszemélyek részére tesszük elérhetővé a biztosításokat, hanem cégek, munkáltatók számára is.

Betegség-, és egészségbiztosítás - mindenkinek

Szerencsére ugyanis a munkáltatók részéről is egyre nagyobb igény mutatkozik erre – ami azt mutatja, hogy komolyan veszik a kollégák egészségét. Sok cég ad manapság olyan plusz juttatást a dolgozói részére, hogy egy adott pénzügyi kereten belül elmehetnek magánúton különböző vizsgálatokra, vagy akár szűrésekre is.

Ezek, saját zsebből fizetve, magánúton, igencsak drága, és költséges vizsgálatok lennének, azonban a különböző biztosítási megoldásaink ezeket is áthidalják. 

Azonban furcsa, hogy csak most, a covid miatt eszmélnek rá az emberek arra, hogy bizony bármikor, bármi megtörténhet.

A cég létszámától függően jelentős kedvezményt is tudunk Önöknek biztosítani

A céges, munkáltatói biztosításokkal kapcsolatban is volt már több partnerünk. Számukra – létszámtól függően – nagyobb kedvezményt tudunk biztosítani. Természetesen ez egyfajta “mennyiségi kedvezményt” jelent – vagyis a gyakorlatban minél több a biztosított, annál nagyobb a kedvezmény mértéke is.

Ez természetesen egy valódi win-win szituáció mindegyik partner számára – hiszen a társaság egyszerre több biztosítást köt, a dolgozóknak a munkáltatójuk biztosítja a szűréseket és a vizsgálatokat, a cég költségvetésének pedig a lehető legkisebb részét kell erre fordítani. Ugyanakkor ez sokszorosan kifizetődik, hiszen a dolgozók egészségesek és motiváltak lesznek, ami által nő a produktivitás is.

Balesetbiztosítás

Senki sem gondol szívesen arra, hogy mi, vagy egy szerettünk balesetet szenved, ugyanakkor muszáj felkészülni akár a legrosszabbra is. Ezzel kapcsolatban nem dughatjuk a homokba a fejünket, hiszen később ezzel csupán magunknak ártunk. 

Gondoljon csak bele, hogy mi történne a családi kasszával, ha az egyik kenyérkereső nem várt balesetet szenved, és hetekre vagy akár hónapokra is keresőképtelenné válik. A legtöbb család manapság nagyon nehezen tudna átvészelni egy ilyen időszakot – ha egyáltalán át tudja.

online biztosítás kötés

Nem csak egészség-, betegség, és balesetbiztosításban tudok Önnek segíteni… 

… hanem szinte bármiben – és ezt túlzások nélkül állíthatom.

Szinte lehetetlen felsorolni, így engedje meg, hogy csak a legnépszerűbb termékeket említsem.

Nem csupán az egészségünkre kell vigyázni, hanem a nagyobb értékű tárgyainkra is – így például az ingatlanunkra, vagy a gépjárművünkre. Egy-egy súlyos baleset (tűz, karambol satöbbi) könnyen tönkreteheti hosszú évek, vagy akár egy élet munkáját.

A biztonságért cserébe pedig már olyan, jellemzően évi 15-25 ezer forintos biztosítások érhetőek el, amelyek segítségével nyugodtan hajthatja álomra a fejét.

A cégek számára elérhető biztosítások

Ahogyan a magánszemélyek, úgy a cégek részére is rendkívül széles termékpalettán és formában tudok lehetőséget biztosítani – ezek tárháza szinte végtelen. Legyen szó akár:

Milyen biztosító társaságokkal állok kapcsolatban? Hogyan segíthetek Önnek?

Általánosságban elmondható, hogy az összes nagy biztosító céggel kapcsolatban állok, és néhány kisebb társasággal is, akik úgy vélem rendkívül fejlett termékekkel és szolgáltatásokkal rendelkeznek. 

Mivel független pénzügyi szakember vagyok, így nem egy-egy biztosító termékét ajánlom, hanem az Ön által megadott adatok, igények alapján kiválasztom azt a konstrukciót, ami leginkább megfelel a preferenciáinak.

Amennyiben egyedi kedvezménnyel egybekötött biztosításra van szüksége, úgy keressen meg bátran akár személyesen, akár online.

Scroll to Top