Banki-, és hitelügyintézés

Mindannyian tudjuk, hogy akár egy szimpla banki ügyintézés is komplikált lehet olykorhát még egy hitelfelvétel, vagy hitelkiváltás. Épp ezért, figyelembe véve az ügyfelek igényeit – az egyszerűbb ügyintézésben – akár egy számlanyitásban is – tudok Önnek segíteni.

Azonban nem riadok meg a “nagyobb feladatoktól” sem, így specializáltan foglalkozom hitelkiváltással és hitelfelvétellel is.

Hitelkiváltás

hitelügyintézés díjmentesen

Egy rosszul kiválasztott hitel bizony komoly terhet jelent egy családnak – sajnos ezt én is első kézből tapasztaltam meg. 

Emiatt úgy gondolom, hogy az ügyfelek megfelelő tájékoztatása – és nem az apróbetűs részek elhallgatása – az egyik legfontosabb, amit egy magát etikusnak valló pénzügyi szakember megtehet.

Habár minden eset speciális, általánosságban elmondható, hogy egy hitelkiváltással nagyjából 3 millió forintot, és 5-6 évet tudok Önnek spórolni. 

Azonban minden eset más és más, így ebbe az összegbe és az időintervallumba beletartoznak azon ügyfelek is, akik relatíve kevés hitelt vettek fel, kisebb futamidőre és azok is, akik 30 milliós lakáshitelt igényeltek, 30 évre. Ez utóbbi esetben, természetesen, több pénzt, és még több időt tudok megspórolni Önnek egy kedvezőbb hitel kiválasztásával. Ezeket minden esetben a konzultációk során, egyénileg beszéljük meg.

Természetesen ennek az „éremnek” is két oldala van, így akkor is bátran fordulhat hozzám, ha hitelt szeretne felvenni – nem pedig kiváltani.

Hitelfelvétel

Már Gróf Széchenyi István is tudta, hogy a céljaink megvalósításához nagyon sok esetben egyszerűen nincs elég tőkénk – ezért hitelre van szükségünk. 

Legyen szó  telek-, lakás-, vagy autóvásárlásról, akár pár százezer forint személyi kölcsöntől, egészen a több 10 millió forintos lakás- vagy egyéb hitelig, készséggel állok a rendelkezésére. A kedvezmények és hitelügyintézési folyamat ebben az esetben is él, és a legjobbat kapja az ügyfél.

A piac most egyébként is kedvező hitelfelvételi szempontból, főképp az alacsony jegybanki alapkamat miatt – ez jelenleg 0,6%. Ráadásul, ha engem választ, kiemelt partneri kedvezményben részesül, így a piacon igencsak versenyképes konstrukcióval bíró hitelt tudunk nyújtani Önnek.

Partneri hálózatommal együttműködve közel 100 ügylet és több milliárd forintnyi folyósított hitel van a hátunk mögött. 

Tudjuk, hogy a hitelfelvétel rengeteg fejtöréssel, papírmunkával, adminisztrációval és utánajárással jár – azonban igyekszünk a lehető legtöbb terhet levenni a válláról, így Önnek csak nagyon kevés feladata lesz.

banki ügyintézés

A függő ügynökök a bankok érdekeit képviselik – és csak azon bankok hitelét ajánlják, ahol éppen dolgoznak. Ezzel szemben – független pénzügyi szakemberként – mi 9 nagy bankkal állunk állandó és aktív kapcsolatban.

Mi az, amiben tudok segíteni?

Valamennyi banki jellegű ügyintézésben, legyen szó akár:

Kinek tudok segíteni?

Ezen szolgáltatások nem csak lakossági ügyfeleink, magánszemélyek számára érhetők el. Hívjon bizalommal akkor is, ha cégének, vállalkozásának van szüksége hitelre, hitelkiváltásra vagy bármilyen pénzügyi segítségre.

Hívjon bizalommal, hiszen a tanácsadás díj-, és kötelezettségmentes!

Az ingyen szótól sokan megijednek, teljesen jogosan, hiszen rengeteg alkalommal pont az említett apróbetűs részek tartalmazták a költségeket. Azonban mi teljesen térítésmentesen dolgozunk, hiszen nekünk a bank fizet – és nem Ön.

Scroll to Top